Individuele coaching

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je meer kunt maar dat het niet tot uiting komt in je werk. En hoe zet je nu dat stapje extra? Of je loopt tegen je grenzen aan en vindt het moeilijk om ze te stellen in je privé of werksituatie. Wellicht heb je last van stress en merk je dat de druk van je verplichtingen steeds zwaarder wegen. Misschien heb je meer behoefte aan balans in je leven, vanuit je eigen kracht je uitdagingen aan gaan. Dit zijn voorbeelden van hulpvragen waar je soms alleen niet meer uit komt en waar je graag mee aan de slag wilt.

Hoe verloopt een coach traject?

Als je contact opneemt plannen wij samen een gratis kennismakings- / intakegesprek. In dit gesprek zullen wij middels een functie- en omgevingsanalyse onderzoeken welke drempels jij ervaart en welke hulpvraag of doelen je wilt bereiken. Als we een goede klik hebben, bespreken we aan de hand van jouw hulpvraag samen hoeveel coachsessies je nodig hebt. Gemiddeld zijn dit 8 coachsessies en een coachtraject kan een omvang van 4 tot 12 coachsessies hebben. Duur van een coachgesprek is 1 tot 1,5 uur. 

Wat kun je van mij verwachten?

In onze gesprekken is er ruimte om je hulpvraag te onderzoeken en erop te reflecteren. Als coach ben ik betrokken, prikkelend en direct. Samen zoeken wij naar de kern van jouw hulpvraag. Daarbij zal ik een luisterend oor bieden en zal ik je regelmatig, als onafhankelijke en kritische gesprekspartner, spiegelen. Als het nodig is daag ik je uit om uit je comfortzone te treden, want zo kan ik je inspireren, of een ander gezichtspunt bieden, wat je helpt om je de gevraagde verandering of doel te bereiken. 

Tarief 

Als coach hanteer ik een tarief van € 90,- per uur exclusief BTW. Mocht onze afspraak niet in de buurt van mijn praktijkruimte plaatsvinden zullen er additionele reiskosten in rekening worden gebracht.

Neem contact op

Heeft u vragen of een klacht? Lees hier dan verder.