Management Drives

Vanuit mijn HR-achtergrond heb ik sinds 2009 ervaring opgedaan met Management Drives en mag ik mij een gecertificeerd partner noemen. 


Management Drives heeft een prachtige interactieve tool om meer inzicht te krijgen in persoonlijke drijfveren en de drijfveren van een team. Daarbij lees ik graag de profielen van uw medewerkers uit waarbij zij inzicht krijgen in wat hun motiveert en drijft, waar hun verwerping ligt, hun energie of energie-lek en hun mindset onder druk. Ook begeleid ik teams middels Management Drives om inzicht te krijgen in hun cultuur, teamkleuren wat leidt tot een betere samenwerking en communicatie.  

Teamdag

Een teamdag wordt meestal op maat gemaakt. Uiteraard zal iedereen van te voren een Management Drives Profiel moeten maken. Deze zullen individueel worden toegelicht. Voordat wij de teamdag ingaan vraag ik alle teamleden middels de MD testmachine om vragen over de cultuur en organisatie in het team te beantwoorden. Tijdens een teamdag worden de persoonlijke profielen en het teamprofiel toegelicht. In het tweede deel ligt de focus op ontwikkelkansen. We bespreken de cultuur in relatie tot het teamprofiel, de ontwikkelrichtingen en performanceverbeteringen brengen wij samen in kaart. Tot slot gaan het team aan de slag om hier praktisch handen en voeten aan te geven en sluiten wij af met concrete verbeterafspraken.

Tarief 

Als MD partner hanteer ik een tarief van € 100,- per uur exclusief BTW en worden reiskosten in rekening gebracht. Kosten voor profielen en voorbereiding worden met de vaste prijzen van Management Drives in rekening gebracht.

Neem contact op

Heeft u vragen of een klacht? Lees hier dan verder.